Breng het WK naar je speelplaats

Na vier jaar aftellen is het terug zover, deze zomer nemen onze Rode Duivels opnieuw deel aan het WK in Rusland. Hét voetbaltoernooi waar iedereen reikhalzend naar uitkijkt, waarbij de WK-gekte opnieuw alomtegenwoordig zal zijn. Breng daarom als school deze WK-voetbalgekte naar jouw speelplaats en maak kans op leuke prijzen van Voetbal Vlaanderen. Wil je daarbovenop kans maken op het bezoek van een Rode Duivel op jouw school? Organiseer dan een actie rond Pleegzorg Vlaanderen en wordt een Duivels+ school! 
 

 

Wie kan deelnemen?

  • Kleuterscholen
  • Basisscholen

Periode

Breng het WK naar je speelplaats van 26 maart tot en met 22 juni.
Doe een extra actie rond pleegzorg: tot en met 11 mei. (afgesloten)

Dompel je school helemaal onder in de WK-voetbalsfeer!

Ga met de kleuters aan de slag rond het thema voetbal, WK, rode duivels, .... en knutsel, dans, zing, spring of voetbal er op los. Ga ook met de kinderen van de lagere school aan de slag in de klas en beleef het WK letterlijk op de speelplaats.

Inspiratie nodig?

Ontvang na de inschrijving onze inspiratiefolder voor kleuter- en basisonderwijs. Laat de kleuters proeven van het voetbal, zing of dans op een supporterslied, smul van zelfgemaakte duivelse cupcakes,... Je kan het zo gek niet bedenken, of het past in jouw themaweek. Ook de kinderen van de lagere school kunnen in de klas aan de slag. Maak heuse supportersgadgets, leer alles over de deelnemende WK landen of stuur een aantal leerlingen op pad als echte journalisten.

  • Inspirerende uitdagingen, gebaseerd op bestaande leergebieden en ontwikkelingsdoelen voor het kleuter- en basisonderwijs.
  • Speelse bewegingsoefeningen voor de kleuters.

Hoe organiseer ik een echte WK wedstrijd op mijn speelplaats? Met deze tornooischema's geven we je alvast een voorsmaakje.

Info rond een actie rond pleegzorg kan je hier terugvinden!

Hoe deelnemen?

  • Schrijf jouw school hieronder in.
  • Post een originele foto van je actie(s)op Facebook.
  • Gebruik bij je post de hashtag #WKnaarjespeelplaats
  • Neem je ook deel aan de actie rond pleegzorg gebruik de hastag #duivelseplus #WKnaarjespeelplaats

Prijzen

Een leuke sportieve prijs voor je school.
Indien je ook meedoet aan de Duivelse + actie rond pleegzorg maak je als school kans op een bezoek van een Rode Duivel en Ketnetwrapper op jou school op vrijdag 8 juni (5 Vlaamse scholen)

 

Wil je een themaweek op jou school en zo het WK naar jouw speelplaats    brengen? Meld je dan snel aan!