#daarisem

 

Op de radio vertellen over jouw favoriete voetbalmoment?

Voetbal Vlaanderen en radiozender MNM slaan de handen in elkaar om elk weekend al het moois van op onze Vlaamse voetbalvelden te laten zien en horen op sociale media en op de radio.

Speel jij voetbal of ben je actief binnen een clubwerking? Ben jij een voetbalmama of papa, een supporter, scheidsrechter of vrijwilliger? Draag je het voetbal een warm hart toe? Deel jouw voetbalmoment met de #daarisem en wie weet mag je er alles over vertellen op de radio!

De wekelijkse stukjes herbeluisteren? Dat kan via onze SoundCloud! (klik op logo)

Voetbal Vlaanderen, dat zijn wij allemaal!

 

De kleuter die zijn of haar veters laat strikken om voor het eerst te dribbelvoetballen, de 55-plusser die met kameraden gaat wandelvoetballen, het meisje dat droomt van de Red Flames, de G-voetballer die zich niet laat afremmen door een beperking,… En bovenop al deze spelers en speelsters ook alle trainers, scheidsrechters, bestuursleden, vrijwilligers,…

Voetbal is van en voor iedereen. En dat wil Voetbal Vlaanderen nog meer in de verf zetten.

We roepen iedereen op om zijn of haar voetbalemoties te delen via #daarisem op Facebook, Twitter, Instagram, .. Zo kunnen we iedereen laten meegenieten van al het moois op en rond de Vlaamse voetbalvelden. 

 

We vinden dat onze spelers, speelsters, trainers, bestuursleden, scheidsrechters, vrijwilligers en alle mogelijke stakeholders dit verdienen!

 

#daarisem op Facebook                                        #daarisem op Twitter                                        #daarisem op Instagram