• Het G-voetbal kreeg een eigen brand. Voortaan zal alles over het G-voetbal gecommuniceerd worden onder het logo en binnen de huisstijl van “Niemand Buitenspel”.

  • Alle websitepagina’s over het G-voetbal kregen een grondige update. Lees hier alles over het G-voetbal en haar varianten, clubs en activiteiten in Vlaanderen: G-voetbal in Vlaanderen.
  • Er werd een gloednieuwe brochure “G-voetbal op mijn club” ontwikkeld. De brochure is één groot stappenplan en tackelt alle vragen waarmee jouw club worstelt. Toch nog hulp nodig? Vraag een clubbezoek aan via g-voetbal@voetbalvlaanderen.be. De brochure is zeker ook een handige tool voor bestaande G-voetbalclubs. Download de brochure.
  • Begin volgend seizoen worden er verschillende G-footfestivals georganiseerd in Vlaanderen. Proeven van voetbal via speelse uitdagingen, technische circuits, leuke voetbalspelletjes en toffe wedstrijdjes? Breng een vriendje of vriendinnetje mee en beleef een leuke voetbalFUNdag! Schrijf je nu in!

 

En er is nog meer goed nieuws! Ook Sport Vlaanderen wil zoveel mogelijk kinderen en volwassenen met een beperking aan het sporten krijgen. Ze voorziet hiervoor o.a. financiële ondersteuning: bekijk de nieuwe subsidiemogelijkheden.

 

 

Ook CP-voetbal voor kinderen en volwassenen met een fysieke beperking zet #niemandbuitenspel.

In vijf clubs in Vlaanderen kan je terecht in een specifiek CP-voetbalteam voor onbeperkt voetbalplezier. Is er op jouw club ook ruimte voor een CP-team, bekijk dan snel de info over CP-voetbal.