Footfest

De Footfest-activiteiten zijn er speciaal voor meisjes ! Als je het Footfest logo tegenkomt, weet je dat het enkel over grassroots meisjesvoetbal gaat! Er zijn verschillende soorten activiteiten en evenementen die onder de Footfest-noemer vallen. Die lichten we hieronder allemaal toe. Meer info, data en inschrijvingen op www.footfestival.be ! 

Multimove

De Footfest-multimove is er voor de allerkleinsten. Kindjes van 4 tot 8 jaar werken aan hun algemene motorische vaardigheden, zonder meteen toe te spitsen op één sporttak. Multimove onderstreept het algemene belang van een brede motorische ontwikkeling, maar leert meisjes ook al de bal kennen. Het kan een uitstekende basis vormen voor elke latere sportcarrière, dus ook eentje in het voetbal!

Onze multimove-namiddagen worden voornamelijk georganiseerd in combinatie met een Footfestival of een Footfest-camp. Kijk in de agenda of op www.footfestival.be wanneer er een multimove-activiteit wordt georganiseerd in jouw buurt! Voor meer info over Multimove, surf naar www.multimove.be.   

Footfestivals

Op Footfestivals kunnen meisjes tussen 6 en 12 jaar het voetbal al spelend ontdekken, meisjes onder elkaar. Aan de hand van leuke spelletjes en kleine wedstrijdjes leren ze de bal en het spel kennen.

De Footfestivals zijn altijd gratis en worden over het hele land georganiseerd, op sportdomeinen en in voetbalclubs, misschien wel in jouw buurt! Check snel de agenda op onze homepagina !

Footfest Camps

De Footfest Camps zijn er voor meisjes die reeds voetballen in een club of toch al wat voetbalervaring hebben opgedaan. Je bent immers een hele week intens met voetbal bezig. Het is de ideale manier om je schoolvakantie door te brengen, al voetballend, meisjes onder elkaar!