Wintervoetbal

Wintervoetbal

Maak van je winterstop een winterstart! Ga voor indoortrainingen en maak kans op een clinic op je club.

Als koning winter in het land is, is het aan koning voetbal om te counteren! Daarom beloont VFV de clubs die tijdens deze periode de jeugdvoetballertjes aan het voetballen houden. Welk kind voetbalt trouwens niet graag in zaal of op een keurig geborsteld kunstgrasterrein? Blijf tijdens de wintermaanden dus aan de slag op kunstgras of in de sporthal.

Clubs die indoorvoetbal integreren in hun jeugdopleidingen via een vaste trainingsperiode in de zaal, maken daarbij kans op een clinic indoorvoetbal voor hun trainers. Zo maak je de indoor trainingsmomenten nog kwalitatiever. Je trainingen registreren doe je voor 1/02/2017.

Organiseer een indoortornooi of -competitie! Word pionier wintervoetsal 2016 en maak kan op een materiaalcheque.

Ook dit jaar belonen we de pioniers van het wintervoetSal. Een pionier houdt immers niet enkel zijn eigen jeugdspelers actief tijdens de wintermaanden maar is ook een voortrekker voor andere clubs. Daarom zal een pionier gastheer zijn van een tornooi of minicompetitie. Organiseer je dergelijk tornooi of competitie, registreer dit dan onderaan.

  • Registreren voor 01/12/2016 - je tornooi zal opgenomen worden in de kalender wintervoetbal 2016 en bovendien maak je kans op een bezoek van een futsalduivel op je tornooi.
  • Registeren voor 01/01/2017 - dan maak je daarenboven kans op één van de 5 materiaalcheques van Expoline t.w.v. € 300.

Clinic Futsal 

In samenwerking met winnende pionier 2015 Olsa Brakel organiseren we dit seizoen de eerste clinic futsal. Hoe integreer je indoorvoetbal in je trainingen en welke voordelen heeft dit voor je jeugdspelertjes? Ontdek het op woensdag 28 december in sporthal "De Rijdt" in Brakel. Meer info en inschrijvingen volgen later.

VFV indoortornooien !

Ook in 2016 organiseert VFV 3 indoortornooien die eveneens gelden als kwalificatietornooi voor het Amsterdam Youth Indoor Tornooi, georganiseerd door topclub Ajax Amsterdam. Tijdens het weekend van 17 en 18 december zullen de U8, U9 en U10 spelertjes in Maldegem, Gent, Hasselt en St-Katelijne-Waver de winterstop overbruggen. 
Alle info vind je hier.

En ook voor meisjes !

Omdat we ook in het indoorvoetbal de assist willen geven aan het meisjesvoetbal, organiseren we dit jaar ook een indoortornooi voor meisjes U13 en U16. Dit zal doorgaan op zaterdag 17 december vanaf 15.00u in sporthal Hekers in Zwijnaarde. Inschrijven is uiteraard enkel mogelijk voor meisjesteams en kan hier.

Aanvraagformulier     Lijst pioniers/activiteiten

Brochure tornooiorganisatie