De winterstop is achter de rug en toch hebben de meeste jeugdspelertjes alweer wat extra voetbaluurtjes in de benen. Tijdens de vakantie werden de studs ingeruild voor platte zooltjes. Liefst met een goede grip om wendbaarheid en dribbelvermogen te trainen. Maar vooral met veel enthousiasme om zoveel mogelijk voetbalfun te beleven.

Tijdens de indoortornooien van de 37 pioniers wintervoetSal haalden duizenden jongens en meisjes alvast hun knapste 'tricks' uit de kast. En ook op de jaarlijkse indoortornooien van Voetbal Vlaanderen beleefden de talentjes veel plezier. Van de 96 deelnemers stuurden we er bovendien 9 richting Amsterdam.

De U8, U9 en U10 ploegjes van topteams als Ajax Amsterdam, Feyenoord Rotterdam, West Ham United en enkele Belgische elite ploegen mochten het opnemen tegen deze Vlaamse amateurteams. Een unieke ervaring en prachtige herinnering rijker, gingen spelertjes en begeleiders tevreden huiswaarts.

Op naar de start van de eigen competitie. En als de sneeuw spelbreker dreigt te zijn, dan voetballen we toch weer lekker indoor!

Proficiat aan volgende teams voor hun mooie prestaties in Amsterdam:

  • U8: K. Rupel Boom FC, KFC Knokke, Bilzerse-Waltwilder VV
  • U9: VK Liedekerke, KSK Maldegem, Sporting Hasselt
  • U10: V. Beersel-Drogenbos, FC Poesele, RC Hades